• Mobisux
  • Domov
  • RSS
  • Dodaj med priljubljene
15.04.2012 @ 15:18

Sony SmartWatch

Gregor Ščavničar
podd
Sony je naznanil, da je od danes naprej na voljo njihova ura Sony SmartWatch. Zapestna ura ima 1.3 palčen OLED zaslon in omogoča preverjanje sporočil, e-maila, Facebook-a, Twitter računa, kot tudi upravljanje z glasbo, klici in celo nadzor nad fotoaparatom telefona. Vaša je lahko za $149,99.

SmartWatch ima neposreden dostop do Google Play Store-a, kar omogoča uporabnikom, da hitro naložijo aplikacije, razvite posebej za SmartWatch, kar na uro. Sony bo najverjetneje podprl programerje pri razvoju novih aplikacij, tako, da jih lahko kar nekaj pričakujemo v bližnji prihodnosti.

Kar se tiče uporabnosti je SmartWatch odporna na prah, praske in vodo ter jo lahko pripnemo na večino zapestnih paščkov. Sony bo uri priložil črn pašček, če pa želite pa lahko kupite še pet novih, vsak pa vas bo stal dodatnih $20. SmartWatch je stilska ura in je dobra izbira za tiste, ki radi nosijo moderne ure ter želijo biti ves čas na tekočem z raznoraznimi socialnimi storitvami.

Če ste zainteresirani za uro, jo lahko kupite preko Sony Online trgovine ali pa počakate še nekaj dni/tednov, da pride do naših Sony trgovin.

vir: androidandme.com


Dodatne slike
 
Stran 1 od 1 1